top of page
4M3A0237.jpg

Nominér din favoritt!

Er det en kvinne i Equal Agency som har inspirert deg eller som du synes fortjener å bli anerkjent for jobben hun gjør? Enten det er en influenser, bedriftseier eller den vanlige kvinnen i gata - nominer henne til Equal Awards.

Liste over medlemmer finner du i Facebookgruppen vår: Equal Community.

Nominasjonen er lukket!

Litt om våre kategorier:

Årets Entreprenør/ Business:

- Vi ønsker å anerkjenne den kvinnen som har tatt det store steget og satset alt på utvikling av egen virksomhet. Prisen gis til en person som er innovativ, kreativ, har et stort og inspirerende pågangsmot - som i tillegg bidrar til å styrke økonomien, skape nye arbeidsplasser og muligheter. 

Årets Influenser:

- Denne prisen går til en influenser som er et godt forbilde, bidrar til et inkluderende felleskap i Equal Agency, leverer høykvalitets innhold som både engasjerer, sprer kunnskap og gode verdier gjennom sine kanaler i sosiale medier. 

Årets Ung Inspirasjon:

- Vi anerkjenner de yngste medlemmene våre som gjennom sitt arbeid inspirerer og viser vei for vår neste generasjon.

(Denne prisen er for de mellom 18–25 år)

Årets Innholdsprodusent:

- Denne prisen går til en influenser, innholdsbyrå eller bedrift som skaper innovativt, fengende og kreativt innhold som skiller seg ut – og er i en egen klasse!

Årets Samarbeid:

- Denne prisen går til et Influenser + Bedrift i Equal Agency som har tatt samarbeid til nye høyder og har sammen skapt og lansert et unikt prosjekt eller produkt.

Årets Stjerneskudd:

- Denne prisen går til et medlem som har hatt en blomstrende utvikling det siste året.  Årets stjerneskudd markerer seg spesifikt gjennom særegne uttrykk, høy aktivitet, engasjerende innhold på Sosiale Medier og mye oppmerksomhet. 

 

Girls Supporting Girls:

- Denne prisen går til en person eller bedrift som bidrar til å styrke våre verdier og fellesskap i Equal Agency, ved å støtte, inkludere, løfte og heie frem andre kvinner. Dette er en ærespris og nominasjonene til denne prisen bør begrunnes grundig. 

White Structure

Equal Agency AS

Henrik Ibsens gate 42

0255 Oslo

Kontakt

Følg oss

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page