top of page

Kurset starter om:

Vi presenterer INFLUENCER PRO - et nettkurs for deg som vil vokse, bli synlig og tjene gode penger på ditt innhold og påvirkningskraft som influenser!
coaching4.jpg

Går du med en DRØM om å jobbe som INFLUENSER?
 

I INFLUENCER PRO lærer du hvordan du kan ha MILLIONINNTEKT som microinfluenser
 

Scroll til bunn for prispakker og betalingsløsninger

phone bh2.png
phone bh.png
adg_5934_edited.jpg
4M3A9130_edited_edited.jpg

Si farvel til A4-livet og få økonomisk frihet med verden som ditt hjemmekontor!

Om kurset

I dette nettkurset lærer du alt om influensermarkedsføring på åtte uker - både fra ditt perspektiv som influenser, men også sett med bedriftenes, byråenes og managementenes øyne. Her får du åtte moduler med tilhørende videoer, vedlegg og maler - i tillegg til en egen studentgruppe på Facebook og live Q&A's med mentoren din, Benedicte Haugaard.

 

Sammen skal vi utvikle merkevaren din, optimalisere profilen din, vokse, selge og knuse alle mål. Vi skal skaffe deg synlighet, troverdighet og oppdrag, og tjene gode penger på varme følgere. Etter dette kurset har du blitt rå på mailkorrespondanse, affiliate, forhandling og salg.

Du vet din verdi, og er ikke redd for å sette krav og grenser.

Vi skal snakke om skatt og moms, og reglene til Forbrukertilsynet og Fagutvalget for influensermarkedsføring.

Du trenger ingen forkunnskaper for å være med på kurset. Kurset er lagt opp til å vare i åtte uker, men du kan bruke så lang tid du ønsker. 

Er du lei av å produsere innhold gratis? Meld deg på kurset her!

✔️ Finne din plass i sosiale medier slik at du skiller deg ut og treffer et umettet marked!

 

✔️ Bygge varme og nære relasjoner med følgerne dine slik at du kan tjene gode penger på din egen troverdighet og påvirkningskraft uten 100.000 følgere!

 

✔️ Finne din målgruppe, og spisse innhold og reklame mot denne!

✔️ Øke synligheten din i sosiale medier med bruk av andre tradisjonelle og utradisjonelle medier!

✔️ Lære om skatt og moms, regnskap og nødvendige paragrafer i markedsføringsloven, merking av reklame og etiske retningslinjer for influensere.

 

✔️ Finne din verdi, lage et mediakit og en prisliste som gjør at du kan tjene penger!

....og mye, mye mer!

mac bh_edited.jpg

Sammen skal vi...

MODUL 1

Introduksjon til kurset:

Målsettinger, mindset, manifestasjoner, blokkeringer og valg som skal tas før du satser influenser. 

MODUL 5

Salg - selge deg selv, og selge produkt:

Hvordan selge deg inn til en bedrift? Hvordan øke lenkeklikk i story og bio? Hvordan få lojalitet, troverdighet og varme kunder i følgerbasen? 

MODUL 2

Dine sosiale medier:

Estetisk- og søkemotoroptimalisering av profil, gjennomgang av målgruppe og kundeavatar, statistikk og demografi, nisje, kvalitet og x-faktor. 

MODUL 6

Lover, regler, merking og retningslinjer: 

Vi går gjennom markedsføringsloven, retningslinjene til Fagutvalget for influensermarkedsføring og etiske, uskrevne regler som gir deg tyngde og respekt. 

MODUL 3

Synlighet, vekst og PR:

Betalt promotering VS organisk vekst, konkurranser, aktivitet og engasjement, backupkanaler og hvorfor de er viktige, hvordan du skal få publisitet i media. 

MODUL 7

ENK, AS og regnskap:

Når bør du opprette firma? Hvilken selskapsform, og hvordan? Hvordan skal du føre opp skatt og moms? Når bør du få hjelp av en regnskapsfører? Når kan du si opp jobben? 

MODUL 4

Samarbeid - spons og betalt:

Mediakit, prisliste, mailkorrespondanse, hva du skal ta betalt for, affiliate, forhandling, rettigheter, tillatelser og kontrakter. 

MODUL 8

Avslutning:

Hvordan holde deg aktuell? Hvordan og hvorfor bli signert av et management? Hvordan skape nytt og interessant innhold i fremtiden? 

Image by Omar Lopez

BONUS
MATERIALE:

✔️ Mal på forretningsplan, mediakit, søknadsbrev, actionplan, checklister og priskalkulator

 

✔️ Video med mentor Benedicte Haugaard og rabatt på personlig 1-1 coaching

 

✔️ Videoer med bookingbyrået Inzpire.me, affiliatemarketing-ekspertene i Metapic, managementet AdSales, Fiken regnskap,  salgscoach Ylonka Kaupang, advokat Silje Rastum, influenser Veronica Simone Fjeld og gründer Donna Kastrati.

✔️ Egen Facebookgruppe for alle kursdeltakere (få tilgang allerede i dag!)

✔️ Livesending med mulighet til å sende inn dine spørsmål underveis, og på forhånd

 

✔️ Oversikt over alle plattformer og nettsteder du bør være medlem for å få betalte oppdrag

✔️ Step by step: hvordan tjene penger på affiliatemarkedsføring

✔️ Skatteveiledning for influensere

....og mye, mye mer!

Hvem er mentoren min?

Benedicte Haugaard er utdannet journalist med fordypning i sosiale medier. I tillegg til å være medeier av Equal Agency, er hun signert fulltidsinfluenser under managementet AdSales og signert podcaster av Moderne Media med Karrierekvinner podcast. Benedicte har jobbet som businessmentor for influensere i to år, med fantastiske tilbakemeldinger. 

I 2020 sa hun opp jobben som journalist og frontsjef for å satse 100% på sosiale medier.

 

Under sitt første år i drift firedoblet hun følgertallet sitt på sosiale medier med organisk vekst og norske følgere, omsatte for 1,5 millioner kroner på influensermarkedsføring, ble signert av et av landets største management og ble verifisert av Snapchat. Hun har vært nominert til Vixen Awards tre ganger, Plan Norges "jenteprisen" tre ganger og Ellos entreprenørpris. Hun har knekt koden, og er ikke redd for å dele sin kunnskap med deg i nettkurset Influencer pro!

IMG2.JPG
vxn.png
Jenteprisen-logo_800x450.jpg
fullsizeoutput_110_edited.png
social_edited.png
Skjermbilde 2021-01-15 kl. 21.13.26.png

1,5MNOK

Omsetning på influensermarkedsføring i 2021

50.000+

Følgere i sosiale medier på tvers av kanaler. 90% norske!

500+

Fornøyde medlemmer

av Equal Agency

300+

Antall brands jeg har jobbet med gjennom mine 13 år i bransjen

10+

Prisnominasjoner for jobben jeg har gjort som influenser.

Design uten navn (7).png

GRATIS

Ikke overbevist? 

Last ned malen på mitt mediakit, og tjen mer på dine samarbeid allerede nå!

 

For å kunne leve av sosiale medier må du kunne forhandle deg frem til bedre vilkår. Med dette mediakitet får den potensielle annonsøren full oversikt over dine kanaler, prosjekter, statistikk, demografi og CV - din verdi, enkelt forklart!

Bli med inn i portalen, så garanterer jeg deg flere gode kurs, videoer og maler.

Skjermbilde 2022-01-14 kl. 20.25_edited.jpg

Yummy Mummy

Benedicte har en helt unik måte å dele av sine erfaringer på. Jeg har som ny i denne bransjen forsøkt å få innsikt fra andre for å kunne bygge videre for meg selv, men møter ofte lite åpenhet. Benedicte er helt motsatt! Benedicte har mine varmeste anbefalinger som coach.

274890517_973171896638909_6065947547758857487_n_edited.jpg

Monica Kjellemo

Jeg har vært medlem i Pro i 6 måneder og på den tiden så gikk jeg fra 6000 til nå over 20 000 følgere. Benedicte har fått meg til å gi litt mer F og mottoet hennes overfor meg har vært «Done is better than perfect». Det hjalp meg å overkomme flere hindere jeg hadde satt for meg selv. Benedicte har gitt av seg selv hele veien, hun har svart på meldinger og gitt meg et spark i baken når det trengtes. Hun har også fått meg til å se min egen verdi når det kommer til å ta betalt for samarbeid. Benedicte er så dyktig og vet mye om influencerbransjen, og hun deler gladelig av kunnskapen sin!

4M3A1170_edited.jpg

Kjærlighetsterapeuten

Takket være coaching og god hjelp fra Benedicte og medlemskapet i Equal Agency og Influencer pro, har jeg opprettet AS, fått meg kontorer sentralt i Oslo og omsatt for nok til å kunne kjøpe meg en bolig. Jeg er evig takknemlig, og så fornøyd med å ha valgt Benedicte som motivator!

Skjermbilde%202021-04-08%20kl.%2009.11_edited.jpg

Bryllupssnakk

Fick för ett tag sedan hjälp av Benedicte kring hur man kan tänka med prissättning på olika sociala kanaler. Mötet var ganska kort men vi upplevde verkligen att vi fick helt sjuuukt mycket verdi på den tiden! Benedicte är RÅ och vi ser för oss att vi kommer ta hjälp av henne flera gånger framöver! Rekommenderar alla som är i uppstarten av egen business att investera i denna kvinna!

Dette sier kundene mine:

kurs

Velg mellom engangs-eller delbetaling:

Ingen pakker tilgjengeligNår det er pakker tilgjengelig for kjøp, vil du se dem her.

14 Dagers PENGENE TILBAKE Garanti Om Du Ikke Er 100% Fornøyd.
No questions asked!

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
1499,--4.png

Vi forstår at du kanskje har brent deg på skuffende kurs tidligere, og vi gir deg vårt ord at dette ikke kommer til å bli tilfellet. Men vi forstår det. Det er risiko, usikkerhet og frykt når det gjelder å investere i deg selv. Du kan ha tvil og spørsmål som. hva om dette ikke fungerer? Hva om det er sløsing av pengene mine?!

 

Derfor er det en 14-dagers 100% pengene tilbake-garanti. Hvis du prøver dette kurset og ærlig kan si at det ikke var verdt tiden din, er alt du trenger å gjøre å sende en e-post til oss på hei@equalagency.no og vi vil gi deg full refusjon.

bottom of page